VVAZ
Intermedis

Klik hier voor
onze diensten

Intermedis A & A

Intermedis Hypotheken

Geplaatst op: 20-10-2017, 12:57:02

Binnenkort, houd onze website dus in de gaten, ziet Intermedis Hypotheken 'het levenslicht'. Waarom zult u zich wellicht afvragen?

Hypotheekadvisering is tot nu steeds verzorgd door VVAZ Intermedis, waar Intermedis Hypotheken overigens ook onderdeel van uitmaakt. Het toenemend aantal aanvragen, de steeds ingewikkeldere leenmaterie en ook de fiscale aspecten maakten het noodzakelijk voor wat betreft dit onderdeel onderscheidend te zijn aan VVAZ Intermedis. Het is immers toch een net wat andere 'tak van sport'. Een tak van sport die vraagt om gebundelde kennis en -overdracht.

En daarin voorziet Intermedisch Hypotheken. Voor wat betreft het aspect 'verzekeren' kan zij leunen op VVAZ Intermedis en voor wat betreft het aspect 'fiscaliteit' op Intermedis A&A. Twee bedrijven die op hun vakgebied hun sporen verdiend hebben.

Gaat u binnenkort dus verhuizen en heeft u een hypotheek nodig of wilt u weten of uw huidige hypotheek nog altijd aan uw wensen voldoet óf dat er mogelijk voordeel bij oversluiten te behalen is? Voor al deze vragen kunt u nu terecht bij Helga Scheeren FFP en Melissa Humblet.

Om de drempel te verlagen zullen zij, met ingang van maandag 6 november aanstaande, iedere eerste maandag van de maand van 18.00 uur tot 20.00 uur een 'inloopspreekuur'  houden op ons kantoor adres Prinses Ireneweg 4 6241GE Bunde. Aanmelden kan binnenkort via de website www.vvazintermedis.nl/hypotheken.

De koffie staat klaar dus 'graag tot dan'.

Vorige pagina